Kazandı Fakat Tur İçin Yeterli Olmadı

Ülker Stadı’nda oynanan karşılaşmaya baskılı başlayan Fenerbahçe, gol pozisyonu üretmekte zorlansa da golü bulmayı başardı. Maçın 41. dakikasında Enner Valencia’nın golüyle öne geçen sarı-lacivertliler, soyunma odasına da bu skorla üstün gitti.

İkinci yarıya üst üste pozisyonlar bulan Fenerbahçe, 20 dakikalık önemli bir baskı kursa da gol bulmayı başaramadı. Oyunun son bölümünde baskısını artıran sarı-lacivertliler, ikinci golü bulamadı ve maçı 1-0 holiganbet kazanarak kupadan elendi

Penaltı VAR’la geldi

Fenerbahçe’nin 40. dakikada kazandığı penaltı vuruşu VAR’la geldi.

Müsabakanın 38. dakikasında sağdan Ferdi Kadıoğlu’nun ortasında meşin yuvarlak ceza sahası içinde Alex Telles’in eline çarptı.

Maçın hakemi önce pozisyonu devam ettirirken, VAR, hakemi uyardı ve pozisyonu izlemesini istedi.

Pozisyonu izleyen Michael Oliver, 41. dakikada penaltı noktasını gösterdi. Penaltı için topun başına geçen Enner Valencia, topu filelere gönderdi.

Batshuayi sakatlanarak çıktı

Fenerbahçe’nin golcü oyuncusu Michy Batshuayi, sakatlanarak maçı tamamlayamadı.

Müsabakanın 16. dakikasında hızlı holiganbet giriş gelişen Fenerbahçe atağında kendisini yere bırakan tecrübeli golcünün önce tedavisi sahada yapıldı.

Ardından sedyeyle oyun alanını terk eden Belçikalı santrfor, yerini 19. dakikada Joshua King’e bıraktı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Kazandı Fakat Tur İçin Yeterli Olmadı için yorumda bulun

    Kazandı Fakat Tur İçin Yeterli Olmadı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Kazandı Fakat Tur İçin Yeterli Olmadı için ilk yorumu yapabilirsin.