Kayseri Kocasinan'dan afetzedelere yardım atağı

Kayseri Kocasinan Belediyesi, afet bölgesine ve şehre gelen depremzedelere desteklerini her alanda artırarak sürdürüyor.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, depremin yaralarını sarmak için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

Depremin olduğu ilk saatlerden itibaren hızlı bir biçimde organize olduklarını ve deprem bölgelerindeki yaraları sarmak için tüm imkanları seferber ettiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar; “Bir yandan deprem bölgesinde ihtiyaçların karşılanması amacıyla canla başla çalışırken bir yandan ise şehrimize gelen depremzedeler için desteklerimizi artırarak sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu ne varsa karşılamaya çalışıyoruz. Bu zor zamanları dayanışma ile aşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde bugünleri aşacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak : İGFA

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

İlginizi Çekebilir bu yazı ile alakalı

  • Ana Sayfa
  • Kayseri Kocasinan'dan afetzedelere yardım atağı
  1. Kayseri Kocasinan'dan afetzedelere yardım atağı için yorumda bulun

    Kayseri Kocasinan'dan afetzedelere yardım atağı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Kayseri Kocasinan'dan afetzedelere yardım atağı için ilk yorumu yapabilirsin.