KAYMEK'ten YKS için ücretsiz kurs

Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş.’nin YKS’ye hazırlık sürecinde öğrencilere ücretsiz olarak kurs ve deneme sınavları, yoğun ilgi görüyor.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kırsal ve kent merkezinde etkin bir şekilde yerel yönetim hizmetlerini sürdüren Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın eğitime ve öğrencilerin desteklenmesine verdiği önem doğrultusunda kütüphaneleri ve KAYMEK birimi ile öğrencilere destek vermeyi sürdürüyor.

Bu kapsamda mesleki eğitim ve kursları ile gençler başta olmak üzere on binlerce vatandaşa ulaşan KAYMEK, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na hazırlanan öğrencilere yönelik kurslarını aralıksız sürdürürken, sınava yönelik deneme sınavları da düzenliyor.

Öğrencilerin yoğun ilgiyle katıldıkları kursların ardından sınava yönelik motive edici ve sınav stresini kontrol altına alabilmeye katkı sunan deneme sınavları öğrencilerden tam not aldı.

İhtisas KAYMEK Gençlik Merkezi üniversiteye hazırlık grubu öğrencileri, düzenli olarak gerçekleştirilen deneme sınavları ile büyük maraton öncesi motive oluyor.

Öğrenciler, kurslar ve deneme sınavlarının kendilerine önemli katkıları olduğunu dile getirirken ücretsiz şekilde sunulan imkânlardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ettiler.

Kaynak : İGFA

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. KAYMEK'ten YKS için ücretsiz kurs için yorumda bulun

    KAYMEK'ten YKS için ücretsiz kurs için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak KAYMEK'ten YKS için ücretsiz kurs için ilk yorumu yapabilirsin.