KAYMEK'ten ramazana özel etkinlikler

Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) Ramazan Ayı’na özel programında ‘Ramazan Etkinlikleri’ ile Kayserililerle buluşuyor.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatları doğrultusunda yılın her dönemi, eğitim faaliyetlerinin yanı sıra kültür sanat etkinliklerini de sürdüren KAYMEK, bu ramazan ayında da çeşitli etkinlik ve aktivitelerle Kayserililerle bir araya gelecek.

KAYMEK, Kumsmall AVM’de düzenleyeceği ‘Ramazan Etkinlikleri’ programı ile vatandaşlara Ramazan’ın heyecanını yaşatacak. Ramazan Ayı boyunca sürecek etkinliklerde düzenlenecek KAYMEK’le Öğreniyorum, el sanatları workshopları, Çocuk şenliği ve Osmanlı Fotoğrafçılığı aktivitelerin yanı sıra vatandaşlar kurulan KAYMEK El Sanatları ürün satış standından da el emeği göz nuru eserleri satın alabilecek.

Kayserililer, düzenlenecek Workshoplar’de çeşitli el sanatlarını öğrenme şansı yakalarken, çocuklar da etkinlikte doyasıya eğlenecek.  KAYMEK, Ramazan Etkinlikleri kapsamında 23 Mart-19 Nisan tarihleri arasında her gün yetişkin ve çocuklara Ramazan Ayı’nın sevincini akranlarıyla birlikte zengin ve eğlenceli içeriğe sahip etkinliklerde paylaşma fırsatı sunacak.

Kaynak : İGFA

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. KAYMEK'ten ramazana özel etkinlikler için yorumda bulun

    KAYMEK'ten ramazana özel etkinlikler için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak KAYMEK'ten ramazana özel etkinlikler için ilk yorumu yapabilirsin.