Kartepe’de Kültür Gezilerine 5040 Kişi Katıldı

Kartepe Belediyesi’nin düzenlediği pandemi döneminde ara verildikten sonra bu yıl yeniden başlatılan “Kültür Gezileri”ne 5 bin 40 kişi katıldı.

 

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatı ile yeniden başlayan “Kültür Gezileri”ne Kartepeliler büyük ilgi gösterdi. Kartepe Belediyesi tarafından başlatılan kültür gezilerinde İstanbul, Çanakkale, Edirne, Bursa, Safranbolu, Ankara, Eskişehir, Bilecik ve Konya’ya 45 kişilik gruplar halinde turlar düzenlendi.

 

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Sosyal belediyecilik gereği ilçe halkına tarihin izlerini yerinde görme imkânı tanıyan Kartepe Belediyesi kültür gezilerine katılan vatandaşlar Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın kendilerine sunduğu bu hizmet için teşekkürlerini ilettiler.

 

TARİHE İMZA ATAN KENTLER

Tarihte önemli izler bırakan Anadolu kentlerine yönelik kültür gezileri ile ilçe halkını buluşturmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Tarihi mirasımıza sahip çıkmak, geçmişte yaşanan zorlukları unutmadan geleceğimize daha sağlam temeller üzerinde yürümek adına kültür gezileri ile ilçe halkımızı buluşturmaktayız. Kültür gezilerimiz devam edecektir. Hemşehrilerimizin gösterdikleri ilgiye teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

Kaynak

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Kartepe’de Kültür Gezilerine 5040 Kişi Katıldı için yorumda bulun

    Kartepe’de Kültür Gezilerine 5040 Kişi Katıldı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Kartepe’de Kültür Gezilerine 5040 Kişi Katıldı için ilk yorumu yapabilirsin.