Kanal Kütahya’da hummalı mesai – İGF HABER

KÜTAHYA (İGFA) – Kütahyalıların vakit geçirebileceği, sosyal faaliyetlerde bulunabileceği alanları artırmak için yapımına başlanan Kanal Kütahya Projesi’nin ikinci etabındaki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Kanal imalatının tamamlandığı projede vakit kaybedilmeden kaldırım çalışmalarına başlandı. Proje alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Kanal Kütahya projemiz kapsamında imalatına başladığımız ikinci etapta 2022 yılı içerisinde yaklaşık bir kilometre uzunluğundaki kanal imalatımız tamamlandı ve Şehit Ömer Halisdemir Caddemiz boyunca Dumlupınar Mahallemize hizmet edecek bu uygulamamızın şu anda da kaldırım imalatları başladı. Nasip olursa peyzaj düzenlemeleri de tamamlandığında şehrimize çok güzel bir etkinlik alanını daha kazandırmış olacağız. Mahallemiz başta olmak üzere Kütahya’mıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Kaynak

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

İlginizi Çekebilir bu yazı ile alakalı

  • Ana Sayfa
  • Kanal Kütahya’da hummalı mesai – İGF HABER
  1. Kanal Kütahya’da hummalı mesai – İGF HABER için yorumda bulun

    Kanal Kütahya’da hummalı mesai – İGF HABER için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Kanal Kütahya’da hummalı mesai – İGF HABER için ilk yorumu yapabilirsin.