Kahvesine Hap Atılan Kadın Tecavüze Uğramış ve Hayatını Kaybetmişti

Olayı Özet

24 Ocak 2020’de Kartepe ilçesinde yaşanan olayda, yalnız yaşayan Hatice Çetinbaş’ın evinde ölü olarak bulunmasıyla başlayan soruşturma, korkunç gerçekleri ortaya çıkardı.

Tecavüz ve Ölüm

Hatice Çetinbaş’ın vücudunda darp izlerine rastlanması üzerine başlatılan soruşturma sonucunda, evine girdiği tespit edilen iki şüpheli tutuklandı. İddianameye göre, şüpheliler Hatice Çetinbaş’ın kahvesine uyuşturucu hap atarak cinsel saldırıda bulunmuşlardı. Adli Tıp Kurumu’nun incelemesinde kadının ölüm nedeninin uyuşturucu hapa bağlı zehirlenme olduğu belirlendi.

Yargılama ve Ceza

Sanıklar Kocaeli 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandı. Tutuklu sanık Resül Keskin, toplamda 62 yıl 11 ay, diğer sanık Zafer Kara ise 18 yıl 9 ay hapis cezası aldı. Ancak Yargıtay’ın kararı bozması sonucu, yeniden yapılan yargılama neticesinde Resül Keskin’e 33 yıl 4 ay, Zafer Kara’ya ise 17,5 yıl hapis cezası verildi.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Kahvesine Hap Atılan Kadın Tecavüze Uğramış ve Hayatını Kaybetmişti için yorumda bulun

    Kahvesine Hap Atılan Kadın Tecavüze Uğramış ve Hayatını Kaybetmişti için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Kahvesine Hap Atılan Kadın Tecavüze Uğramış ve Hayatını Kaybetmişti için ilk yorumu yapabilirsin.