İzmit'te her evden bir erzak kolisi

İzmit Belediyesi, İzmitlilerin bağışladığı erzak kolilerini Yunus Emre Kültür Merkezi’nde toplayarak deprem bölgesine gönderecek

KOCAELİ (İGFA) – Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ‘Sizi en iyi biz anlarız’ diyerek kardeş elini deprem bölgesine uzatan İzmitliler, yardımlarına devam ediyor.

İzmit Belediyesi, depremzedeler için başlattığı gıda paketi kampanyası kapsamında İzmitlilerin bağışladığı gıda kolilerini, deprem bölgesine göndermek üzere Yunus Emre Kültür Merkezi’nde topluyor.

İzmit Belediyesi bir yandan bölgede yaraları sarmak için çalışmalarını yürütürken bir yandan da İzmitlilerin yardımlarını depremzedelere ulaştırıyor.

İzmitlilerin içerisinde mercimek, bulgur, salça, tuz, kuru fasulye, pirinç, un, çay, nohut, makarna, şeker ve yağ gibi temel gıda malzemeleri bulunan erzak kolileri deprem bölgesine gönderilecek.

Yardımlarını ulaştırmak isteyen vatandaşlar, internet adresinden detaylı bilgi alabiliyor.

Kaynak : İGFA

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. İzmit'te her evden bir erzak kolisi için yorumda bulun

    İzmit'te her evden bir erzak kolisi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak İzmit'te her evden bir erzak kolisi için ilk yorumu yapabilirsin.