İzmir Eşrefpaşa Hastanesi doktorları Antakya’da şifa oluyor

HATAY (İGFA) – İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi doktarları Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremin ardından Hatay Antakya’ya ulaşmasıyla birlikte sağlık ekipleri de acil müdahaleye başladı.

25 kişilik sağlık ekibinin zaman kaybetmeden Antakya Devlet Hastanesi’nde çalışmalara başladığını ifade eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Başhekim Yardımcısı Opr. Dr. Yavuz Uçar, “Ekibimizde uzman doktor, pratisyen hekim, anestezi teknikeri, paramedik, hemşire ve acil tıp teknisyeni bulunmakta. İkisi AKS ambulansı toplam 6 ambulansımızla ve 8 şoförümüzle sahadayız. Antakya’da ilk müdahalemizi dün enkazdan çıkarılan İsmihak Hamdi ve 5 yaşındaki down sendromlu Rammah Mahamid’e yaptık. Bugün de enkazdan çıkarılan 11 yaşındaki Sarrah Mahamit’e ilk müdahaleyi yaptık. Yavrularımızın sağlık durumları gayet iyi. İlk müd ahaleler çok önemli. Bizler ambulanslarımızla doktorlarımızla var gücümüzle çalışacağız. İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi olarak depremzedelerin yanındayız” dedi. 

Kaynak

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. İzmir Eşrefpaşa Hastanesi doktorları Antakya’da şifa oluyor için yorumda bulun

    İzmir Eşrefpaşa Hastanesi doktorları Antakya’da şifa oluyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak İzmir Eşrefpaşa Hastanesi doktorları Antakya’da şifa oluyor için ilk yorumu yapabilirsin.