‘İsveçli Yngwie Malmsteen Harbiye’de Sahne Alacak’

Ünlü Gitarist Yngwie Malmsteen İstanbul’da Konser Verecek

İsveçli müzisyen Yngwie Malmsteen, 6 Temmuz’da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda hayranlarıyla buluşacak. Malmsteen, müzik kariyerine 1984 yılında başladı ve bugüne kadar 20 stüdyo albümüne imza attı.

Malmsteen, Times dergisinin 2009’da yayımladığı “Tüm zamanların en iyi 11 elektrogitaristi” listesinde 9. sırada yer aldı. Kendisi Türk bir eşe sahip olan ünlü gitarist, Türk halkına olan sevgisini her fırsatta ifade etmekten geri durmuyor.

Türkiye’deki Son Konserleri

Yngwie Malmsteen, daha önce 2001 ve 2003 yıllarında İstanbul ve Ankara’da konserler vermişti. Bu kez ise İstanbul’un gözde mekanlarından Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluşacak.

Deprem Sonrası Türkiye’ye Destek

Yngwie Malmsteen, 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli depremin ardından sosyal medya üzerinden Türkiye ve Suriye halkına başsağlığı dilemek için ilk ünlüler arasında yer aldı. Malmsteen, büyük bir hayran kitlesine sahip olduğu Türkiye’deki sevenlerinin yanında olduğunu gösterdi.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. ‘İsveçli Yngwie Malmsteen Harbiye’de Sahne Alacak’ için yorumda bulun

    ‘İsveçli Yngwie Malmsteen Harbiye’de Sahne Alacak’ için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak ‘İsveçli Yngwie Malmsteen Harbiye’de Sahne Alacak’ için ilk yorumu yapabilirsin.