İmamoğlu Pendik’te Kanaat Önderleriyle Buluştu

İmamoğlu, Pendikli Kanaat Önderleriyle Bir Araya Geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP’nin Pendik Belediye Başkan Adayı Tarık Balyalı ile birlikte ilçenin kanaat önderleriyle buluştu.

İmamoğlu, 2019 Seçim Sürecini Anlattı

İmamoğlu, Dumlupınar Mahallesi’ndeki bir restoranda gerçekleşen buluşmada, farklı toplum kesimlerinden 117 kanaat önderine hitap etti. İmamoğlu, seçim sürecinde yaşanan mazbata krizini ve seçim iptali sürecini anlattı.

Ekonomik Kriz ve Pandemi Süreci

Göreve geldikten 6 ay sonra pandemi ve ekonomik krizle mücadele etmek zorunda kaldıklarını belirten İmamoğlu, ekonomik sıkıntıları ve çözüm önerilerini anlattı.

Ankara’dan Esen Kriz Rüzgarı

İmamoğlu, görev süresi boyunca soruşturmalar ve uyduruk davalarla karşı karşıya kaldığını vurgulayarak, Ankara’dan gelen kriz rüzgarlarına karşı durduklarını ifade etti.

Sosyal Yardımların Artışı

İmamoğlu, 5 yıllık dönemde sosyal yardımları 6 katına çıkardıklarını vurgulayarak, insanların ihtiyaçlarına duyarlı bir belediyecilik anlayışını benimsediklerini belirtti.

Metro Yatırımları ve İcraatlar

İmamoğlu, İstanbul’da gerçekleştirilen metro yatırımlarından örnek vererek, kentte kalkınma ve icraat dönemi yaşandığını anlattı.

Adaletli Şehir İnşası

Belediye olarak particilik ve partizanlık yapmadıklarını vurgulayan İmamoğlu, adaletli bir şehir inşası için verdikleri mücadeleyi anlattı.

Korku ve Talimatlara Karşı Duruş

İmamoğlu, bir kişiden talimat almanın yarattığı korku ortamına dikkat çekerek, şeffaf ve adil bir yönetim anlayışıyla hizmet ettiklerini vurguladı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. İmamoğlu Pendik’te Kanaat Önderleriyle Buluştu için yorumda bulun

    İmamoğlu Pendik’te Kanaat Önderleriyle Buluştu için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak İmamoğlu Pendik’te Kanaat Önderleriyle Buluştu için ilk yorumu yapabilirsin.