İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Silivri’de Halkla Buluştu

İmamoğlu: “Seçimi Ayak Oyunlarıyla Kazanmaya Çalışıyorlar”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP’nin Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu ile birlikte Silivri sahilinde halk buluşmasına katıldı. İmamoğlu, seçime bir hafta kala halka seslendi ve seçim sürecinde yaşananları eleştirdi. İmamoğlu, “Seçimin sonucu hepimiz için önemli, millet olarak sonuçlara saygı duyarız. Ancak sonuçlar beğenilmediğinde seçimleri yok sayan bir anlayış var. 2019’da yaşananları unutmuyoruz, seçim sonrası yaşanan tartışmaları ve haksızlıkları hatırlıyoruz” dedi.

İmamoğlu: “Partizanları Değil Belediyecilik Yapanları Seçeceksiniz”

İmamoğlu, konuşmasında partizanlık ve ayrımcılığa karşı çıkarak, belediyecilikte adil ve halk odaklı hizmetlerin önemine vurgu yaptı. Partizanlık yapmayan, vatandaşların haklarını koruyan bir belediye başkanı olacaklarını belirten İmamoğlu, “Biz farklı görüşlerden vatandaşlarımıza eşit hizmet götürdük. Bizim için önemli olan İstanbul’un gelişimi ve halkın refahıdır” şeklinde konuştu.

İmamoğlu: “Onlar Kanal Diyor, Biz İstanbul Diyoruz”

İstanbul’un geleceği ve çevre konularına da değinen İmamoğlu, rakiplerini “rantçı” olmakla suçladı ve “Onlar kanal diyor, biz İstanbul diyoruz” ifadelerini kullandı. İmamoğlu, İstanbul’un doğal ve tarihi zenginliklerine sahip çıkacaklarını ve israfı önleyeceklerini belirtti. Ayrıca, vatandaşların haklarını koruyacaklarını ve şeffaf bir belediyecilik anlayışı benimseyeceklerini vurguladı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Silivri’de Halkla Buluştu için yorumda bulun

    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Silivri’de Halkla Buluştu için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Silivri’de Halkla Buluştu için ilk yorumu yapabilirsin.