Hindistan Hava Yolları, Tel Aviv Uçuşlarını Askıya Aldı

Hindistan Hava Yolları Tel Aviv’e Yapılan Uçuşları Durdurdu

Hindistan Hava Yolları (Air India) son gelişmelerin ardından İsrail’in Tel Aviv kentine gidiş-geliş uçuşlarını askıya aldı.

Yolcu Güvenliği Öncelikli

Hindistan Hava Yolları, İsrail’in İran’a misilleme yaptığı haberlerin ardından Tel Aviv’e yapılan uçuşları 30 Nisan 2024’e kadar durdurdu. Şirket, X sosyal medya platformu üzerinden yaptığı açıklamada, “Orta Doğu’daki durum göz önüne alındığında Tel Aviv’e gidiş ve geliş uçuşlarımız 30 Nisan 2024’e kadar askıya alınacak. Bölgedeki durumu yakından takip ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Belirtilen süre zarfında Tel Aviv bileti olan yolculara uçuşlarını yeniden planlama veya iptal etme seçeneklerinin sunulacağı belirtildi. Şirket, önceliğin yolcu güvenliği olduğuna vurgu yaptı.

İran’daki Patlama Sesleri

İran basını, İsfahan eyaletinin kuzeydoğusunda sabah saatlerinde patlama seslerinin geldiğini duyurdu. İran’ın İsfahan ve Tebriz şehirlerinde duyulan patlama sesleri sonrası İran medyası, seslerin hava savunma sisteminin devreye girmesi ve 3 mini insansız hava aracının imha edilmesi nedeniyle duyulduğunu yazdı.

İsfahan’daki patlama seslerinin ardından Tahran, İsfahan ve Şiraz ile İran’ın bazı bölgelerindeki uçuşların askıya alındığı bildirildi. Amerikan medyası ise ABD’li yetkililere dayandırdığı haberlerinde İsrail’in İran topraklarına saldırı düzenlediğini aktardı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Hindistan Hava Yolları, Tel Aviv Uçuşlarını Askıya Aldı için yorumda bulun

    Hindistan Hava Yolları, Tel Aviv Uçuşlarını Askıya Aldı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Hindistan Hava Yolları, Tel Aviv Uçuşlarını Askıya Aldı için ilk yorumu yapabilirsin.