Hatay’da haşere ile mücadele sürüyor

Depremin ilk gününden bu yana Hatay’ın yaralarını sarmak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Hatay Büyükşehir Belediyesi, larva, kemirgen ve haşereye karşı il genelinde çalışmalarını trinkbet sürdürüyor.

HATAY (İGFA) –  Hatay Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı İlaçlama Birimi, havaların ısınmasıyla Hatay’ın risk oluşturan bölgelerinde, çadırkent ve konteyner kentlerde çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Teknik donanımlı araçlar ve deneyimli personelle ilaçlama yapan HBB ekipleri, dezenfeksiyon, kemirgen ve larva mücadelesi, kireçme, naftalin-kükürt uygulamaları ve havaların ısınmasıyla sivrisinek, karasinek ve uçkun mücadele çalışması gerçekleştirdi.

HBB’ninnsan sağlığına zarar vermeden bilinçli şekilde trinkbet giriş yürüttüğü çalışmalar,  il genelinde devam edeceğini söyledi.

Kaynak : İGFA

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Hatay’da haşere ile mücadele sürüyor için yorumda bulun

    Hatay’da haşere ile mücadele sürüyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Hatay’da haşere ile mücadele sürüyor için ilk yorumu yapabilirsin.