Golf Turu Başladı

Dora, federasyon olarak özellikle genç oyunculara önem verdiklerine dikkat çekti.

“Milli takım ile ilgili bir kamp çalışması yaptık. Bu sene ilk defa golf ligine katılacak oyuncular için bir eleme turnuvası yaptık. Bu yıl ilk defa uygulamaya başladığımız golf liginde hem A hem de B grubu yaptık. Daha oregabet önceleri tek gruptu. A ve B gruplarında 9 erkek 9 kadın olmak üzere toplam 36 golfçüyü golf turunda oynatacağız. Buradaki derecelere göre milli takımda seçme yapacağız. Sadece golf ligindeki derecelere göre değil, yurt dışındaki oyuncularımızın turnuva sonuçlarına ve dünya sıralamasındaki yerlerine göre milli takımımızı oluşturacağız.”

Oynanacak 4 ayak sonunda toplanan puanlarla genel klasman tablosu oluşturulacak. En yüksek puanı toplayan takım tur şampiyonu olacak. Golf turu 1. ayak mücadelesi 5 Şubat Pazar günü sona erecek.

Türkiye Golf Federasyonu Başkanvekili Mehmet Dora, bu yıl geçen yıla göre katılımın daha fazla olduğunu söyledi.

Turnuvanın ikinci ayağının Bodrum’da, üçüncü ayağının Ankara’da ve son oregabet giriş ayağının yine Antalya’da olmasının planlandığını ifade eden Dora, güzel bir turnuva olmasını diledi.

 

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Golf Turu Başladı için yorumda bulun

    Golf Turu Başladı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Golf Turu Başladı için ilk yorumu yapabilirsin.