Gençlerbirliği Yönetimi Olağanüstü Genel Kurul Kararı Aldı

Gençlerbirliği, Yeni Bir Döneme Gidiyor

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Gençlerbirliği yönetim kurulu, başkan Arif Ölmez’in önderliğinde toplanarak olağanüstü genel kurul kararı almıştır. Bu karara göre, olağanüstü seçimli genel kurul, yeterli çoğunluğun sağlanması durumunda 25 Şubat Pazar günü saat 10.00’da Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde gerçekleştirilecektir. Eğer çoğunluk sağlanamazsa, genel kurul 3 Mart Pazar günü saat 10.00’da Türkiye Karayolları Genel Müdürlüğü’ndeki Halil Rıfat Paşa Konferans Salonu’nda çoğunluğa bakılmaksızın yapılacaktır.

4 Futbolcuyla Yollar Ayrıldı

Gençlerbirliği ayrıca, Muhammed Himmet Ertürk, Ahmet Enes Akkan, Ahmet Buğra Güven ve kaleci Ahmet Cevdet Varol ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştır. Daha önce Enes Keskin ve Uğur Akdemir’in sözleşmelerini sonlandıran kulüp, Erdal Öztürk’ü Sarıyer’e, Ulusoy Mert Kabasakal’ı Mardin 1969 Spor’a, Kağan Özkan’ı Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü’ne ve kaleci Ebrar Yiğit Aydın’ı Düzce Cam Düzcespor’a sezon sonuna kadar kiraladığını duyurmuştur.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Gençlerbirliği Yönetimi Olağanüstü Genel Kurul Kararı Aldı için yorumda bulun

    Gençlerbirliği Yönetimi Olağanüstü Genel Kurul Kararı Aldı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Gençlerbirliği Yönetimi Olağanüstü Genel Kurul Kararı Aldı için ilk yorumu yapabilirsin.