Gazze’de İsrail Saldırılarında 123 Filistinli Öldü, 169 Sivil Yaralandı

İsrail’in 124 Gündür Süren Saldırılarına Devam Ediliyor

Gazze’deki Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarına ilişkin son bilgileri paylaştı. Bakanlık açıklamasında, İsrail güçlerinin son 24 saat içinde Gazze’de Filistinli sivillere yönelik gerçekleştirdiği “16 katliam” sonucunda 123 Filistinlinin hayatını kaybettiği ve 169 sivilin yaralandığı belirtildi.

Enkaz Altında ve Yol Kenarlarında Ölülerin Bulunması

Açıklamada, henüz enkaz altında ve yol kenarlarında cesetlerin bulunduğu, ancak sağlık ekipleri ve sivil savunma görevlilerinin bu bölgelere ulaşamadığı vurgulandı. İsrail’in 7 Ekim 2023’ten bu yana devam ettirdiği saldırılar sonucunda toplamda 27 bin 708 Filistinlinin yaşamını yitirdiği ve 67 bin 147 sivilin yaralandığı bildirildi.

Bu son saldırılar, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını sürdürdüğünü ve Filistin halkının güvenlik ve yaşam hakkının ciddi bir şekilde ihlal edildiğini bir kez daha göstermektedir. Uluslararası toplumun bu duruma müdahale etmesi ve İsrail’in saldırılarını durdurması için adımlar atması beklenmektedir.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Dünya
  • Gazze’de İsrail Saldırılarında 123 Filistinli Öldü, 169 Sivil Yaralandı
  1. Gazze’de İsrail Saldırılarında 123 Filistinli Öldü, 169 Sivil Yaralandı için yorumda bulun

    Gazze’de İsrail Saldırılarında 123 Filistinli Öldü, 169 Sivil Yaralandı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Gazze’de İsrail Saldırılarında 123 Filistinli Öldü, 169 Sivil Yaralandı için ilk yorumu yapabilirsin.