Eskikarağaç’ta Balıkçı ve Leylek Yaren’in Dostluğu Filmiyle Yayınlandı

Bursa’nın Karacabey İlçesi’nde Unutulmaz Bir Dostluk

Türkiye’yi Avrupa Leylek Köyleri ağında temsil eden tek köy olan Bursa’nın Karacabey ilçesine bağlı Eskikarağaç’ta yaşanan duygusal bir hikaye milyonlarca kişiyi büyülemeye devam ediyor.

Adem Yılmaz ve Yaren Leylek: Beklenen Anlar Geldi

Balıkçı Adem Yılmaz ile Yaren leyleğin 12 yıldır devam eden dostluğu, bu yıl da beklenen anları yaşattı. Her göç zamanında Adem Yılmaz’ın kayığında yerini alan Yaren, bu kez eşi Nazlı ile birlikte Eskikarağaç’a geri döndü.

Yaren: Adem Yılmaz’ın Sadık Dostu

Adem Yılmaz’ın balık avladığı göle konarak beslenen Yaren leylek, balıkçının evinin bahçesine de uğramayı ihmal etmiyor. Bayram sabahı da Yaren, Adem Yılmaz’ın evinin bahçesinde yerini aldı ve kendisine ikram edilen balıkları afiyetle yedi.

Duygusal Anlar Sosyal Medyada Paylaşıldı

Balıkçı Adem Yılmaz’ın “İyi bayramlar Yaren, sana bayram şekeri” sözleri eşliğinde beslediği Yaren’in görüntüleri, hem Yılmaz hem de yaban hayatı fotoğrafçısı Alper Tüydeş tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Bu duygusal dostluğun filmini çeken yönetmen Burak Doğansoysal, izleyicileriyle buluşturmayı sabırsızlıkla bekliyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Magazin
  • Eskikarağaç’ta Balıkçı ve Leylek Yaren’in Dostluğu Filmiyle Yayınlandı
  1. Eskikarağaç’ta Balıkçı ve Leylek Yaren’in Dostluğu Filmiyle Yayınlandı için yorumda bulun

    Eskikarağaç’ta Balıkçı ve Leylek Yaren’in Dostluğu Filmiyle Yayınlandı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Eskikarağaç’ta Balıkçı ve Leylek Yaren’in Dostluğu Filmiyle Yayınlandı için ilk yorumu yapabilirsin.