Depremzedeler için Berat Kandili simidi

Çorum Belediyesi Mimar Sinan Kadın Kültür Merkezi kursiyerleri depremzedeler için kandil simidi yaptı. Hazırlanan kandil simitleri, 6 Mart Pazartesi günü Berat Kandili’nde Afşin’deki depremzedelere ikram edilecek.

ÇORUM (İGFA) – Çorum Belediyesi, tüm birimleriyle afetzedelerin yanında olmaya ve depremin yaralarını sarmaya devam ediyor. Çorum Belediyesi’ne bağlı Kadın Kültür Merkezlerindeki kadınlar da bu seferberlikten geri kalmıyor. Yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğini betcyp sergileyen gönüllü kadınlar, ellerinden ne geliyorsa deprem bölgesi için yapmaya devam ediyor. Daha önceden mantı, bakla, börek, kıyafet ve oyuncak üretimi yapan kursiyerler bugün de kandil simidi yaptı.

Yaklaşan Berat Kandili öncesinde Mimarsinan Kadın Kültür Merkezi’ndeki kadın kursiyerler ve usta öğreticiler betcyp giriş yemek atölyesinde depremzedeler için kandil simidi hazırladı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın da katıldığı programla kandil simitleri Afşin’de çadır kentte kalan depremzedelere ikram edilecek.

Kaynak : İGFA

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Depremzedeler için Berat Kandili simidi için yorumda bulun

    Depremzedeler için Berat Kandili simidi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Depremzedeler için Berat Kandili simidi için ilk yorumu yapabilirsin.