Dekontu getiren parasını geri alıyor! Dilovası'ndan öğrencilere YKS başvuru ücreti jesti

Eğitim sevdalısı Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, YKS sınavına girecek Dilovalı gençlere sınav başvuru ücreti jesti yaptı.

KOCAELİ (İGFA) –Eğitimin, ülke geleceği için en önemli husus olduğunu her platformda dile getiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir desteklerine devam ediyor.

Şayir şimdi de ilçede yaşayan ve 17-18 Haziranda yapılması planlanan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek olan 12. sınıf öğrencilerinin YKS ücretini ödeyecek.

DEKONTLARIYLA BELEDİYEYE BAŞVURABİLECEKLER

Belediyeden yapılan açıklamada; Üniversite sınavına girecek tüm Dilovalı 12. Sınıf öğrencilerinin yatırdıkları dekont ile Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’ne giderek yatırdıkları ücretleri belediyeden geri alabilecekleri belirtildi.    

“Eğitime hep destek tam destek” diyerek üniversite sınavına hazırlanan gençlere küçük de olsa bir jestte bulunmak istediklerini kaydeden Başkan Şayir, yaptığı açıklama da “Gençlerimizin üniversite sınavı yolculuklarında yanlarında olmak istedik. Yarınlarımızın umudu gençlerimiz için ne yapsak azdır. Bir nebzede olsa katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize. Yeter ki onlar hayal etsin, amaçları ve idealleri uğruna çalışmaya devam etsin. Biz her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak : İGFA

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Eğitim
  • Dekontu getiren parasını geri alıyor! Dilovası'ndan öğrencilere YKS başvuru ücreti jesti
  1. Dekontu getiren parasını geri alıyor! Dilovası'ndan öğrencilere YKS başvuru ücreti jesti için yorumda bulun

    Dekontu getiren parasını geri alıyor! Dilovası'ndan öğrencilere YKS başvuru ücreti jesti için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Dekontu getiren parasını geri alıyor! Dilovası'ndan öğrencilere YKS başvuru ücreti jesti için ilk yorumu yapabilirsin.