Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplandı: Gündem Dolu İlk Toplantı

Kabine Üyeleri İlk Kez Toplandı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, uzun bir aranın ardından yoğun gündemle bir araya geldi. Seçim sonrası toplanan kabine üyelerinin yüzlerinin asık olduğu görüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yurt içi ve yurt dışındaki gelişmelerin ele alındığı toplantının ardından açıklamalarda bulundu. İşte öne çıkan bazı ifadeler:

  • Yolların Kalitesi ve Tedbirler: İdari izinle 9 güne çıkardığımız bayram tatili boyunca Türkiye genelinde ciddi bir trafik yaşandı. Yoğun süreci az bir kayıpla atlattık. Köprü ve otoyollarımızın trafiği ne kadar rahatlattığını bir kez daha gördük.
  • Kamu Özel İşbirliği Projeleri: Devletin kasasından çıkmadan hayata geçirilen projelerin milletimizin hayatını kolaylaştırmasının yanında ülke ekonomisine katkıda bulunduğunu belirtti.
  • Teleferik Kazası: Teleferik kazasında mahsur kalan insanların kurtarılmasında devletin yoğun çabalarını ve personeline teşekkür etti. Yaralılara acil şifalar diledi.
  • Seçim Olgunluğu: Türkiye’nin seçim olgunluğunu vurgulayarak, son seçim propagandasının safsatadan ibaret olduğunu belirtti.
  • Beşiktaş Yangını: Beşiktaş’taki yangın faciasıyla ilgili tutuklamaların yapıldığını ve sorumluların yargılanacağını ifade etti. Vicdansızlık ve ikiyüzlülük olarak nitelendirdi.
  • Denetimlerin Yoğunlaştırılması: Benzer acıların tekrar yaşanmaması için çalışmaların artırılacağını, trafik kazalarında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diledi.
  • Demokrasi ve Seçimler: 31 Mart seçimlerinin Türk demokrasisi için önemine vurgu yaparak, gelecekte de demokrasi standartlarının yükseltileceğini belirtti.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplandı: Gündem Dolu İlk Toplantı için yorumda bulun

    Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplandı: Gündem Dolu İlk Toplantı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplandı: Gündem Dolu İlk Toplantı için ilk yorumu yapabilirsin.