Colostrum Vitamini

Colostrum yeni doğum yapmış ve 12 ile 72 saat arasında annenin salgıladığı ilk süte verilen isimdir. Ağız sütü, altın süt olarak da bilinen colostrum maddesi bir mucize olarak da nitelendirilebilir. Bebekler doğduktan sonra bu süt ile beslendiklerinde antibiyotik etki ile karşılaşırlar. Bebeklerin bağışıklık sistemlerinin güvenle oluşması için bu süte ihtiyaçları vardır. Bebeklerde enfeksiyon riski bu süt ile azaltılır.

Colostrum içerisindeki yüksek miktarda bulunan vitamin onun probiyotik özellik göstermesinde etkili olur. Bu da bağışıklığı güçlendirmeye yarar. Bakterilere karşı koruduğundan dolayı da hastalanmalarını önler. Aynı zamanda colostrum cilt bakımında da çok faydalı olduğundan bu tür ürünleri kullanmak insanlar için önemlidir. Colostrum içeriğindeki vitaminler sayesinde insanların ciltlerinin ışıl ışıl olmasını sağlar.

Colostrum İçeriğinde Ne Bulunur?

Colostrum bebekler için gerekli olan tüm içerikleri içinde bulundurur. Bunlar arasında protein, karbonhidrat, yağ, vitamin ve mineraller başta olmak üzere bebeklerin gelişimleri için gerekli olan tüm içeriği içinde bulundurur. Yüksek oranda protein ve bağışıklık kazandırmak için immünoglobülin içeren colostrum bebeklerin büyümesinde ve bağışıklık kazanmasında kesinlikle gerekli olan bir şeydir.

Hatta içerisinde bulunan DNA yaşlanmasını yavaşlatamaya çalışan enzim sayesinde de colostrum cilt bakım ürünleri üretiminde sürekli tercih edilen maddelerdendir. Bu sebeple colostrum kullanılarak üretilen cilt bakım ürünleri de artık günümüzde tercih edilir oldular. Bunlardan bir tanesi de ülkemizin ilk ve tek colostrum ile üretim yapan Bengühan Bora Usta’nın kurucusu olduğu Colostrum First Milk serisidir.

Cilt Gençleştirme

Colostrum sağladığı faydaları saya saya bitirilmez. Hem bebekler için hem de yetişkin insanlar için birçok faydaları bulunur. Bu faydalardan yetişkinler için olanlara bakıldığında cilt bakımında colostrumun ne kadar önemi bir yer kapladığı görülür. https://www.colostrum.com.tr/ sitesinde de görebileceğiniz gibi cilt bakım ürünlerine eklenen colostrumlu içerikler ile artık ciltleri gençleştirmek mümkün hale gelmiştir. Bu ürünleri kullananlarda görülen cilt kırışıklılarının azalması gençleşmeye etkili olduğunu gösterir

Sadece kırışıklıkları gidermeye yarayan değil aynı zamanda cildin yenilenmesini, çizgi görünümlerinin azalmasını, cilt rahatsızlıklarının giderilmesini, cildin parlaklık ve canlı olmasına da yarayan bir içerik olarak colostrum artık cilt bakım ürünleri üreticileri tarafından tercih edilmektedir. Hemen hemen her yönü ile insanların ciltlerinin iyileşmesine ve onarılmasına yardımcı olur.

Cilt Bakımı

Günümüzde hem erkekler hem de kadınlar artık ciltlerinin nasıl göründüğüne önem veririler. Hatta kimse erken yaşlarda kırışıklık veya çizili cilt görünümlerine sahip olmak istemez. Bunlar içinde etkili olacak her türlü yola başvurular. cilt bakımları, günlük yapılan bakım ürünlerinin kullanımı, masajlar, yüz yogaları gibi daha birçok şey ile insanlar ciltlerinin görünümlerinin daha iyi olması için uğraş veriri.

Cilt bakım ürünlerinde artık insanların ihtiyaç duydukları gençleşme ürünlerine olan talep artmaktadır. Bu sebeple de anti aging özellikli ürün üretimleri yapılarak insanların taleplerine karşılık verilir. Anti aging özellikli ürünlerin içerisinde colostrum maddesi bulunur. Bu madde de cildin kırışıklıklarını azaltır, çizgileri giderir, genç ve canlı görünmesi için hücrelerin yenilenmesine fayda sağlar.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Colostrum Vitamini için yorumda bulun

    Colostrum Vitamini için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Colostrum Vitamini için ilk yorumu yapabilirsin.