Bursa İtfaiyesi'nin acı günü

Bursa Büyükşehir Belediyesi itfaiyesinde 26 yıldır görev yapan ve göreve giderken kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybeden Ahmet Yüksel, son yolculuğuna uğurlandı.

BURSA (İGFA) – Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Kestel İtfaiye Grubu’nda görevli itfaiye eri Ahmet Yüksel, yangına müdahale etmek için çıktığı görevi sırasında itfaiye aracı içerisinde kalp krizi geçirdi.

Ekip arkadaşları tarafından çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan 26 yıllık itfaiye eri Yüksel, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İki çocuk babası itfaiye eri için Kestel İtfaiye Grubu binasında düzenlenen törene Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Süleyman Çelik, Genel Sekreter Ulaş Akhan, İtfaiye Dairesi Başkanı Muhammed Emin Tarım ve Yüksel’in çalışma arkadaşları, ailesi ve yakınları katıldı.

Başkanvekili Süleyman Çelik, 11 ili etkileyen deprem bölgesinde özveriyle çalışan itfaiye teşkilatının bir mensubunu kaybetmenin acısını yaşadıklarını belirtirken, Ahmet Yüksel’in sevenlerine ve itfaiye teşkilatına baş sağlığı diledi.

Helallik alınması sonrasında itfaiye erinin naaşı, Kestel Beşevler Camii’nde kılınan namazın ardından Kestel Mezarlığı’na defnedildi.

Kaynak : İGFA

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Bursa İtfaiyesi'nin acı günü için yorumda bulun

    Bursa İtfaiyesi'nin acı günü için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Bursa İtfaiyesi'nin acı günü için ilk yorumu yapabilirsin.