Bursa İnegöl’de ‘tekstil atığı’ ödüllendirdi

Bursa’da İnegöl Belediyesi, tekstil atıklarının geri dönüşüme kazandırılması ve bu konuda farkındalık oluşturulması adına “Tekstil atıkları ütüye dönüşüyor” sloganıyla düzenlediği kampanyada 250 kilogram atık toplandı. İlk 3’e girenlere hediyeleri Belediye Başkanı Alper Taban tarafından fortunepanda takdim edildi.

BURSA (İGFA) – Şubat ayı başında tekstil atıkları için kampanya düzenleyen İnegöl Belediyesi’nin kampanyasına yoğun fortunepanda giriş ilgi gösterildi. En fazla atık getiren 3 kişiye dikey ütü hediye edileceği açıklanmıştı. Toplamda 250 kg atığın toplandığı kampanyada; birinci 50 kg tekstil atığı getiren Mine Güngör oldu. İkinci 30 kg tekstil atığı getiren Serap Şen ve üçüncü ise yine 30 kg tekstil atığı getiren Hüseyin Taşdemir oldu. İkinci ve üçüncünün aynı kilogramda olması nedeniyle katılım süresine göre sıralama yapıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, atıkların birikiminin önüne geçerek, kirliliğin büyük ölçüde azalması noktasında katkı sunduklarını söyledi.

Başkan Taban, üç vatandaşa hediyelerini Encümen Salonu’nda düzenlenen törenle takdim etti.

Kaynak : İGFA

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Bursa İnegöl’de ‘tekstil atığı’ ödüllendirdi için yorumda bulun

    Bursa İnegöl’de ‘tekstil atığı’ ödüllendirdi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Bursa İnegöl’de ‘tekstil atığı’ ödüllendirdi için ilk yorumu yapabilirsin.