Beşiktaş Divan Kurulu’nda Skandal: Tüpraş Stadı’nda Sahte Forma İmalathanesi!

Şoke Edici Detaylar Ortaya Çıktı

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Hasan Arat’ın açıklamaları, kulüpte büyük yankı uyandırdı. Uzun yıllar düşük kiralama bedelleriyle elde tutulan gayrimenkullerin harabeye dönüştüğü tesislerden tutun da yanlış transferlere kadar birçok gerçek, taraftarları derinden sarsmış durumda. Ancak belki de en çarpıcı olanı, Tüpraş Stadı’nda ortaya çıkan sahte forma imalathanesi skandalıydı.

Dedektif Hikayesini Aratmayan Skandal

Skandal, stat envanterini kontrol etmek isteyen yöneticilerin, eskiden e-Spor merkezi olarak kullanılan alanda özel kartla girilen bir alanda sahte forma imalatı yapıldığını keşfetmesiyle gün yüzüne çıktı. Söz konusu alanda Beşiktaş’a ait forma baskılarının yanı sıra Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor gibi rakip takımlara ait korsan ürünlerin de üretildiği ortaya çıktı.

Üstelik, bu skandal şirketin Beşiktaş Kulübü’ne kira ödemediği gibi, statta çalışan personelin ücretsiz yemek hizmetinden yararlandığı da belirlendi. Lisansız ürünlerin yanı sıra, dünyaca ünlü markaların taklitleri de bu sahte imalathanede üretiliyor. Ayrıca, siyah-beyazlı kulübün lisanssız ürünlerine bile Kartal Yuvası etiketleri yapıştırılarak sahte ürünler orijinalmiş gibi lanse ediliyordu.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Spor
  • Beşiktaş Divan Kurulu’nda Skandal: Tüpraş Stadı’nda Sahte Forma İmalathanesi!
  1. Beşiktaş Divan Kurulu’nda Skandal: Tüpraş Stadı’nda Sahte Forma İmalathanesi! için yorumda bulun

    Beşiktaş Divan Kurulu’nda Skandal: Tüpraş Stadı’nda Sahte Forma İmalathanesi! için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Beşiktaş Divan Kurulu’nda Skandal: Tüpraş Stadı’nda Sahte Forma İmalathanesi! için ilk yorumu yapabilirsin.