Başkan Yüce: Yaraları hep beraber saracağız

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, İskenderun’da temaslarını sürdürdü. 250 konteynerlik yeni yaşam alanında incelemelerde bulunan Yüce, Büyükşehir aşevini ziyaret etti, depremzedelerle bir araya gelerek yaraların sarılacağını dile getirdi.

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce deprem bölgesindeki temaslarını sürdürüyor.

Adıyaman, Hatay, Diyarbakır başta olmak üzere yıkımın yaşandığı tüm kentlerde ilk günden bu yana bizzat görev yapan Başkan Ekrem Yüce, İskenderun’da kurulacak 250 konteynerlik yeni yaşam alanında incelemelerde bulundu. Teknik ekibinden devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yüce, altyapısı ve üstyapısıyla tam donanımlı bir konteyner kent kuracaklarını ifade etti.

Hatay’ın İskenderun ilçesinde kurulacak 250 konteyner kapasiteli yeni yaşam alanında devam eden çalışmaları inceledikten sonra açıklamalarda bulunan Başkan Ekrem Yüce, yeni yaşam alanının içerisinde mescit, sağlık ocağı, market, çocuk oyun alanı ve barınma alanlarının yer alacağını belirtti.

Açıklamasında deprem bölgesinde devam eden çalışmalardan bahseden Başkan Yüce, Sakarya olarak tek yürek olduklarını ve yaraları sarmak için canla başla çalıştıklarını dile getirdi. Başkan Yüce açıklamalarını tüm Sakaryalı hemşerilerine teşekkür ederek sonlandırdı.

Kaynak : İGFA

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

İlginizi Çekebilir bu yazı ile alakalı

  • Ana Sayfa
  • Başkan Yüce: Yaraları hep beraber saracağız
  1. Başkan Yüce: Yaraları hep beraber saracağız için yorumda bulun

    Başkan Yüce: Yaraları hep beraber saracağız için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Başkan Yüce: Yaraları hep beraber saracağız için ilk yorumu yapabilirsin.