Başakşehir’in girişimci kadınları sertifikalarını aldı

İSTANBUL (İGFA) – Başakşehir Belediyesi, toplumun her kesimine yönelik eğitim modelleriyle ilçe sakinlerinin hayatına değer katıyor. Başakşehirli kadınlara yönelik hayata geçirilen eğitim ve istihdam odaklı projelerden biri olan Girişimci Kadın Akademisi’nde sertifika töreni heyecanı yaşandı. Başakşehirli kadınlara özel başlatılan akademinin kursiyerlerine sertifikalarını Başkan Yasin Kartoğlu verdi.

Başakşehir’de kadınlara pozitif ayrımcılık

Başakşehirli kadınlarla birlikte yeni başarı hikâyeleri yazacaklarını belirten Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Hayalleri bizimle kesişen ve hayallerine ulaşma adına akademimize katılan kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. Başakşehir Belediyesi olarak farklı eğitim modellerimiz ile Başakşehirlilerin hayatına değer katıyoruz. Özellikle Başakşehirli kadınlarımıza bu noktada pozitif ayrımcılık yapmak için büyük gayret gösteriyoruz.” şeklinde konuştu.

“Yeni başarı hikâyeleri yazacağız”

Kadınların iş hayatında daha fazla yer almalarını istediklerini ifade eden Başkan Kartoğlu, “Hatta istemenin de ötesinde girişimci kadınlarımızla birlikte yeni başarı hikâyeleri yazacağımıza yürekten inanıyorum. Bugüne kadar yüzlerce komşumuz başardı ve hepsine yakından tanık olduk.” dedi.

Kaynak

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Başakşehir’in girişimci kadınları sertifikalarını aldı için yorumda bulun

    Başakşehir’in girişimci kadınları sertifikalarını aldı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Başakşehir’in girişimci kadınları sertifikalarını aldı için ilk yorumu yapabilirsin.