Bakan Özer’den ‘yarıyıl’ mesajı – İGF HABER

ANKARA (İGFA) – 19 milyondan fazla öğrencinin bugün yarıyıl tatiline girecek olması dolayısıyla Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, mesaj yayımladı.

Bakanlığın resmi internet sitesinden yapılan mesajında öğrencilere hitap eden Bakan Özer, “Bugün alınan karnelerin sizi değil, yalnızca bu dönem yaptığınız çalışmaları değerlendiren bir gösterge olduğunu unutmamalısınız. Önemli olan, bu verileri doğru kullanıp daha iyiye yol alabilmenizdir. Heyecanınızı paylaşıyor ve hepinizle gurur duyuyorum” dedi.

Türkiye’nin daha güçlü bir ülke olması için tüm çalışmaların destekleyicisi olmaya devam edeceklerini belirten Bakan Özer, öğretmenlere de çabaları ve gayretlerinden ötürü teşekkür ederkek, her türlü takdirin üzerinde olan öğretmenlerin de yeni dönemde kültürün ışığını çocuklara paylaşabilmeleri adına tatillerinin güzel geçmesini diledi.

Mesajında velilere de seslenen Bakan Özer, “Çocuklarınız bizim en kıymetli emanetlerimizdir. Biliyorum ki sizler de evlatlarınızın her zaman yanında ve onların destekçilerisiniz. Öğrencilerimizin başarılı, sorumluluk sahibi ve mutlu yetişkinlere dönüşmelerini birlikte izleyebilmek temennisiyle bu konudaki emeklerinize teşekkür ediyorum. Sizlere de çocuklarınızla birlikte iyi tatiller diliyorum” dedi.

Kaynak

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

İlginizi Çekebilir bu yazı ile alakalı

  • Ana Sayfa
  • Bakan Özer’den ‘yarıyıl’ mesajı – İGF HABER
  1. Bakan Özer’den ‘yarıyıl’ mesajı – İGF HABER için yorumda bulun

    Bakan Özer’den ‘yarıyıl’ mesajı – İGF HABER için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Bakan Özer’den ‘yarıyıl’ mesajı – İGF HABER için ilk yorumu yapabilirsin.