Bakan Bolat, Suudi Arabistan’da Yatırım ve İşbirliği Görüşmelerini Tamamladı

Bakan Bolat, Yatırım Bakanı Halid el-Falih İle Görüştü

Bakan Bolat, Suudi Arabistan programı kapsamında Yatırım Bakanı Halid el-Falih ile bir araya geldi. Görüşmede, ülkeler arasındaki yatırım olanakları ve işbirliği potansiyeli ele alındı. Bolat, el-Falih ile müteahhitlik, turizm, imalat sanayisi, gıda ve sürdürülebilir kalkınma gibi birçok alandaki yatırım ve işbirliği fırsatlarını görüştüklerini belirtti.

Bakan Bolat, Suudi Arabistan Kırsal İşler ve Konut Bakanı el-Hukayl İle Görüştü

Bakan Bolat, Suudi Arabistan ziyareti kapsamında Kırsal İşler ve Konut Bakanı Macid el-Hukayl ile bir araya geldi. Görüşmede, ulaştırma alanında altyapı, konut projeleri, geri dönüşüm, atık yönetimi ve sürdürülebilir inşaat projelerindeki işbirliğini güçlendirmek için ortaklıklar hayata geçirme konusunda istişarede bulunuldu. Bolat, Suudi Arabistan’daki yeni projelerde Türk firmalarının aktif rol almasını sağlamak için Expo 2030 ve sonrasında düzenlenecek uluslararası organizasyonlara odaklanacaklarını vurguladı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Ekonomi
  • Bakan Bolat, Suudi Arabistan’da Yatırım ve İşbirliği Görüşmelerini Tamamladı
  1. Bakan Bolat, Suudi Arabistan’da Yatırım ve İşbirliği Görüşmelerini Tamamladı için yorumda bulun

    Bakan Bolat, Suudi Arabistan’da Yatırım ve İşbirliği Görüşmelerini Tamamladı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Bakan Bolat, Suudi Arabistan’da Yatırım ve İşbirliği Görüşmelerini Tamamladı için ilk yorumu yapabilirsin.