Avukat Cübbesi Nedir?

Avukat cübbesi avukatlar tarafından kullanılan yargı ve savunmanın ayağını yerine getirmekte olan mesleğe hizmet eden kişiler tarafından kullanılmaktadır.

Avukat cübbesi avukatlar tarafından kullanılan yargı ve savunmanın ayağını yerine getirmekte olan mesleğe hizmet eden kişiler tarafından kullanılmaktadır. Avukat cübbeleri üzerinde bulunan her renk farklı bir anlamı temsil etmektedir. Yordam Mezuniyet tarafından üretimi yapılan avukat cübbeleri baroların mevzuatlarına göre yapılmaktadır. Avukatların görev sırasında kullandıkları ve barolar birliğinde mühürlü olan bu kıyafetleri genel görünümü siyahtır.

Arka tarafta bulunan kısım ile kollarında bulunan kısımlar yeşil renklidir. Yakaların alt tarafındaki dikişler sarı renk ile dikilmektedir. Yakalarda ise kırmızı renk kullanılmaktadır. Barolar Birliği tarafından belirlenen bu resmiyet kılığın avukatlar tarafından ve diğer adalet mensupları tarafından kullanılması zorunludur. Renk ve modelleri barolar tarafından belirlenen kurallara uygun bir şekilde üretilmesi gerekmektedir.

Standart Avukat Cübbesi

Standart avukat cübbelerinde kullanılan kumaş da alpaka kumaş ili üretim yapılmaktadır. Alpaka kumaş sayesinde kişilerde herhangi bir alerjik etki yapmadan kullanılmaları için üretilmektedir. Ürünün herhangi bir alerjik etkisi ve kaşınma etkisi yok denecek kadar azdır. Alpaka kumaş terletme yapmadığı için rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Alpaka kumaş ile üretimi yapılan avukat cübbelerinin temizliği de oldukça kolaydır. Alpaka kumaş ile üretilen cübbelerde nemden herhangi bir şekilde etkilenmemektedir. Seçtiğim ürünün fiyatı oldukça uygundur. Alpaka kumaş avukat cübbesi alacak kişilerin verecekleri siparişlerde kısa bir süre içerisinde teslimat gerçekleşmektedir. Yordam Mezuniyet sayesinde kişilerin özel ölçüleri ile üretim yapılmaktadır. Yordam Mezuniyet  avukat cübbe sayfasına https://www.yordammezuniyet.com/urun/avukat-cubbesi/ linkinden ulaşabilirsiniz

 

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Avukat Cübbesi Nedir? için yorumda bulun

    Avukat Cübbesi Nedir? için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Avukat Cübbesi Nedir? için ilk yorumu yapabilirsin.