18 Futbolcusu Eksik

Bu zorlu karşılaşmada Antalyaspor’dan Erdal Rakip, Helton Leite, Balint Szabo, Doğukan Sinik, Emrecan Uzunhan, Bertuğ Yıldırım, Mark Mampassi ile Yannick Nkurunziza gibi isimler forma giyemeyecek.

Yeni transferler gibi kulüplerinden ayrılan futbolcular da erteleme mücadelesinde yer alamayacak. Akdeniz ekibinde Hakan Özmert, Erkan Eyibil, Soner Aydoğdu ve Gökdeniz Bayrakdar ertelenen maçta oynama şansı varken, kulüplerinden hitbet ayrıldığı için sahada olamayacaklar. Internacional’e transfer olan Luiz Adriano da takımda yer almayacak.

4 oyuncu sakat

Antalyaspor’un golcü ismi Haji Wright, ertelenen karşılaşmada forma giyebilecekken şu an sakatlığı sebebiyle maçta oynayamayacak.

Akdeniz ekibinde Fedor Kudriashov, Shoya Nakajima, Ufuk Akyol da sakatlıkları sebebiyle mücadelede forma giyemeyecekler. Antalyaspor’da Sam Larsson da cezası sebebiyle karşılaşmada forma şansı bulamayacak.

Kırmızı-beyazlılarda ilk maç öncesi sakatlığı bulunan Houssam Ghacha, Alassane Ndao, Fredy ile Sinan Gümüş ise şans verilmesi halinde mücadelede oynayabilecek.

Fraport TAV Antalyaspor, zorlu maçın hazırlıklarını bugün öğle saatlerinde futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Kırmızı-beyazlılar çalışmanın ardından saat 17.00 sıralarında tarifeli uçakla mücadelenin oynanacağı İstanbul’a hareket edecek.

Deplasmanda sadece 3 galibiyet

Antalyaspor ile Beşiktaş ligde ise toplamda 63’üncü kez hitbet giriş birbirlerine rakip olacak. Kırmızı-beyazlı ekip bu maçlarda sadece 8 galibiyet alırken, 13 beraberlik ve 41 yenilgi elde etti.

Akdeniz ekibi Antalyaspor, rakibine karşı deplasmanda oynadığı 31 maçta 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 22 yenili elde etti. İki ekip arasında oynanan son mücadele ise 0-0 golsüz berabere sona erdi.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. 18 Futbolcusu Eksik için yorumda bulun

    18 Futbolcusu Eksik için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak 18 Futbolcusu Eksik için ilk yorumu yapabilirsin.